Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Deluxjewels.gr, σας παρέχει την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, με έναν από τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:

1) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε αυτή την περίπτωση, η εξόφληση πραγματοποιείται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον χώρο σας, από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η δυνατότητα της αντικαταβολής ως τρόπος εξόφλησης, προσφέρεται μόνο για παραδόσεις εμπορευμάτων εντός Ελλάδας.

2) ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους λογαριασμούς που αναγράφονται παρακάτω, καταθέτοντας το συνολικό αντίστοιχο χρηματικό ποσό, όπως αυτό θα εμφανιστεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης είναι αυτός που θα επιβαρυνθεί με όλες τις χρεώσεις της τραπεζικής συναλλαγής.

Κατά την πληρωμή, οφείλεται να υποδείξετε το ονοματεπώνυμό σας, όπως ακριβώς αυτό καταχωρήθηκε κατά την παραγγελία, καθώς και τον κωδικό της αγοράς σας, ως αιτιολογία, στα στοιχεία της κατάθεσης. Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο εφόσον λάβουμε την κατάθεση ή το αντίστοιχο αποδεικτικό αυτής.

Αφού πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε, καλώντας στο 6978814758 ή στέλνοντας μας ένα e-mail στο info@deluxjewels.gr με το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας, το συνολικό ποσό, όπως επίσης την ημερομηνία και την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση.

Η κατάθεση οφείλει να πραγματοποιηθεί μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας αυτομάτως θα ακυρωθεί.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAΝ: GR1401715610006561148260480

Δικαιούχος: Κόλλια Αγγελική

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
This is default text for notification bar